сряда, 11 ноември 2009 г.

Влаго абсорбатор

Влагоабсорбаторът Ceresit STOP ВЛАГА ще ви помогне с уникалната си технология PowerTAB - таблетки, които абсорбират излишната влага от въздуха и я превръщат в солен разтвор, благодарение на формулата с кристали. Влагоабсорбаторът предпазва от развитието на плесени, от неприятните миризми и замъглените прозорци. Продуктът е подходящ за всякакви помещения: бани, кухни, спални, холове, мазета, тавани, гаражи, вили и бунгала, килери, офиси и др. Ултраабсорбиращите активни кристали на солите в таблетките PowerTAB поглъщат излишното количество влага във въздуха и го превръща в солен разтвор, който се събира в резервоара отдолу. С помощта на таблетките PowerTAB първите капки се отлагат само след 24 часа!

Влагоабсорбаторът действа до момента, в който влажността на въздуха не достигне оптималното равнище (около 45-65%), след това автоматично прекъсва своето действие, за да не се допусне прекомерно изсушаване на въздуха.

Устройството Ceresit STOP ВЛАГА е много икономично и се купува еднократно. По-късно е достатъчно да си набавите сменяемите таблетки PowerTAB, които се предлагат по 2 броя в опаковка. Една таблетка е достатъчна за около 2-3 месеца в зависимост от влажността и температурата в помещението и за помещения с площ до 20 т2, т.е. с обем от около 52 m3.

Декорацията на дома Copyright © 2009
Блогове за всичко и за всеки за реклама Get-Ads