четвъртък, 18 юни 2009 г.

Сгъване на салфетка като вратовръзка

Сега вашите гости могат да изтрият храна за техните скъпи връзки с... евтини връзки! Онова не е ли специално? Този е по-лесен с меки салфетки, но ако вие само имате stiffies тогава желязо ще кара този глупак да се справи. Спомнете си по-голямата салфетка да бъде по-дългата, който връзката ще бъде.
1. Поставете лицето към салфетка - затворено и го ориентирайте така че един от ъглите да посочи пред вас.

Сгъване на салфетка като вратовръзка
2. Започвайки при горния връх, гънката десният завой страничен за 1/3 на пътя диагонално към лявата страна. Не натискайте, a сгъването надолу.

Сгъване на салфетка като вратовръзка
3. Повтаряйте, че последните стъпват в лявата страна и ги двамата нагласяват тогава ако е нужното така че и двете страни да бъдат симетрични. Сега натиснете гънките .

4. Сгъва се дясната страна като близо 1/3 по начина започване от горния връх, подобен на това, което ние правихме по време на последните две стъпки,. Не го натискай досега.

5. Повтаряйте, че последните се сгъват по лявата страна И нагласете на симетрията. Когато вие сте щастливи с човешкото тяло oflar вашата връзка, натиснете гънките.

6. Сгънете upper 1/3 В връзката диагонално надясно всъщност върхът в връзката е перпендикулярен Да той свежда част.

7. Обръща се връзката от така, което съветът се води вляво сега.

8. Увийте върха по върха на връзката и го нагънете долу за да създадете възела. Там вие сте вашата много собствена умна салфетка с вратовръзка!

Декорацията на дома Copyright © 2009
Блогове за всичко и за всеки за реклама Get-Ads