събота, 30 май 2009 г.

Сгъване на салфетка - тип пирамида


Тази хубава сгъваща се техника на салфетка е елементарна, бърза, и може да бъде направена лесно със повечето салфетки. Ако салфетката, която е използвана, е слаба и пльосва лесно тогава желязо то с нишесте със светлина, предшествуващо, сгъвайки се и то ще излезе съвършено!

Декорация за маса - Сгъване на салфетка - тип пирамида1. Поставете лицето в салфетка надолу в движението на вас


Декорация за маса - Сгъване на салфетка - тип пирамида2. Сгъва се салфетката наполовина по диагонал.


Декорация за маса - Сгъване на салфетка - тип пирамида3. Въртете салфетката, от която така откритото първенство завършва лицата далеч, вие.Декорация за маса - Сгъване на салфетка - тип пирамида
4. Сгънете се Правите свършват за да удовлетворят далечния ъгъл, грижейки се краят на това нов сгъват балади на бисектрисата както е показано на.


5. Повтаряйте, че последните стъпват в лявата страна, сгъвайки ляв връх до далечния ъгъл, създавайки форма на диамант понеже шев проверявайки центъра.

Декорация за маса - Сгъване на салфетка - тип пирамида
6. Обърнете салфетката, държейки края на открито гледащ далеч от вас.

Декорация за маса - Сгъване на салфетка - тип пирамида
7. Сгъва се салфетката за половината от разнасяне, което най-далечните сочете за диаманта нагоре и за да сочат най-близо,.


8. Обръщам салфетката отново, този път държейки края на открито гледащ ви.9. Сгъва се салфетката покрай шева в център и вие имате чиста, стабилна пирамида. Ако вашата салфетка не ще стои хубаво тогава вие можете да имате нужда от малко в нишесте нужда от.

Декорацията на дома Copyright © 2009
Блогове за всичко и за всеки за реклама Get-Ads