неделя, 23 септември 2012 г.

Декорация за детска стая - стикери за стена

Тези детски стикери за стена на Dusky Moon са специално пригодени за лесна апликация. Всяка отделна картинка е предварително изрязана за лесно отлепяне от листа със стикери за залепяне. Всеки комплект на двата тематични сета включват 2 бр. отделни листа 30 х 54 см.

Комплектът „Рицари” включва: вълшебник, рицар, замък, дракон и други картинки от света на приказките за принцове и принцеси.


Съставните картинки от комплекта „Балони” са: балони, цветя, животни, сърчица, облаци и други интересни елементи.
Почистете предварително добре повърхността на стената, която ще декорирате, като се уверите че върху нея няма прах или влага. За по-добро прилепване на стикера в ъглите, бихте могли да използвате пластмасова шпатула (пластмасов апликатор). Инструкции за разположението на елементите от декорацията няма – разположете отделните картинки напълно по Ваше собствено усмотрение. И ако все пак не сте доволни от първоначалната си идея, не се тревожете – отлепете и залетете отново. Стикерните елементи без проблем се свалят и преместват без да оставят следи по стената.

Единственото, което трябва да имате в предвид поставянето е, че не са подходящи за прилепване върху тапети, релефни стени, или отвесни повърхности, които са покрити с миещи се бои.

Декорацията на дома Copyright © 2009
Блогове за всичко и за всеки за реклама Get-Ads